GM prigrlio ─?etvorku

Predsjenik sjevernoameri─Źke divizije GM-a obznanio kako je ispunjeno obe─çanje dano ameri─Źkom Kongresu. ─îetvorka u igri, ostali otpisani.

Troy Clarke je objavio kako ─çe obe─çanje ameri─Źkom Kongresu o drasti─Źnom rezanju tro┼íkova biti i ispunjeno. U protivnom nebi dobili ni centa pomo─çi, a ovako je pipa ipak odvrnuta, ─Źak i ona kanadska. Jedna od klju─Źnih stavki drasti─Źnog rezanja tro┼íkova je otpisivanje nekih brandova. Sada napokon znamo i kojih.

Svi resursi usmjeravat ─çe se prema brandovima Buick, Chevrolet, Cadillac i GMC, a otpisani su Pontiac, Saturn, Saab i Hummer. Oni ─çe se morati sna─çi kako znaju i umiju. Obzirom da planirana prodaja Saturna ne ide po planu mogu─çe je i ga┼íenje branda. Saab je u jednakoj situaciji kada se radi o prodaji. O Hummeru da ne govorimo. U odvojenom intervjuu, dopredsjednik GM-a Bob Lutz je izjavio kako ─çe Pontiac doA3ivjeti jo┼í neke zna─Źajnije promjene. Najve─ça je smanjenje proizvodne game na samo ─Źetiri modela:G8, G5, Vibe i Solstice. Taj plan je tako─Ĺer dio obe─çanja danog ameri─Źkom Kongresu. Nakon nedavne najave o smanjenjoj proizvodnji, ─Źini se kako GM ─Źini sve da ispuni obe─çanja dana Kongresu, izvu─Źe se iz krize i dobije drugu polovicu prijeko potrebnog zajma.

Teme: , Chevrolet, bob lutz, saab, GM, hummer, cadillac, saturn, buick, kanada, Troy Clarke, kongres, GMC, Pontiac, G8, G5, Vibe, Solstice

4009 ─ŹitanjaKomentiraj